Angrerett

Vi har 30 dagers returrett, som betyr at du har 30 dager på deg til å be om retur. For å være kvalifisert for retur, må varen din være i samme stand som du mottok den, ubrukt eller ubrukt, med merkelapper og i originalemballasjen. Du trenger også kvitteringen eller kjøpsbeviset. For å starte en retur kan du kontakte oss på

post@nidarosphoto.com.

Vær oppmerksom på at returer må sendes til følgende adresse: [Sett inn returadresse] Hvis returen din blir akseptert, sender vi deg en returfraktetikett, samt instruksjoner om hvordan og hvor du skal sende pakken. Varer som sendes tilbake til oss uten først å ha bedt om retur vil ikke bli akseptert. Du kan alltid kontakte oss for eventuelle returspørsmål  på post@nidarosphoto.com.

Skader og problemer

Vennligst inspiser bestillingen din ved mottak og kontakt oss umiddelbart hvis varen er defekt, skadet eller hvis du mottar feil vare, slik at vi kan vurdere problemet og rette det opp.

Unntak / ikke-returbare varer

Visse typer varer kan ikke returneres, som lett bedervelige varer (som mat, blomster eller planter), spesialtilpassede produkter (som spesialbestillinger eller personlige varer) og varer til personlig pleie (som skjønnhetsprodukter).

Vi godtar heller ikke retur for farlige materialer, brennbare væsker eller gasser. Ta kontakt hvis du har spørsmål eller bekymringer om din spesifikke vare. Vi kan dessverre ikke godta retur på salgsvarer eller gavekort.

Utvekslinger

Den raskeste måten å sikre at du får det du ønsker er å returnere varen du har, og når returen er akseptert, foreta et separat kjøp for den nye varen.

EU 14 dagers avkjølingsperiode

Til tross for ovenstående, hvis varene sendes til EU, har du rett til å kansellere eller returnere bestillingen din innen 14 dager, uansett årsak og uten begrunnelse. Som ovenfor må varen din være i samme stand som du mottok den, ubrukt eller ubrukt, med merkelapper og i originalemballasjen. Du trenger også kvitteringen eller kjøpsbeviset.

Refusjoner

Vi vil varsle deg når vi har mottatt og inspisert returen din, og gi deg beskjed om refusjonen ble godkjent eller ikke. Hvis godkjent, vil du bli refundert automatisk på den opprinnelige betalingsmåten din innen 10 virkedager. Husk at det kan ta litt tid før banken eller kredittkortselskapet også behandler og posterer refusjonen. Hvis det har gått mer enn 15 virkedager siden vi godkjente returen din, vennligst kontakt oss.

Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du (besøkende) i å tillate tredjeparter å behandle IP-adressen din, for å bestemme plasseringen din for valutakonvertering. Du godtar også å ha denne valutaen lagret i en økt-informasjonskapsel i nettleseren din (en midlertidig informasjonskapsel som fjernes automatisk når du lukker nettleseren). Vi gjør dette for at den valgte valutaen skal forbli valgt og konsistent når du surfer på nettstedet vårt, slik at prisene kan konverteres til din (besøkende) lokale valuta.

Contact form